Sander Zikken: “Het gaat spannend worden tegen mede titelkandidaat Heiligerlee.”

Sander Zikken verwacht een spannende wedstrijd tussen de titelkandidaten HOC en Heiligerlee.

HOC wordt door veel ploegen bestempeld als titelkandidaat in de zondag vierde klasse D. Een andere ploeg die ook dat predicaat heeft meegekregen is Heiligerlee. Aanstaande zondag kruisen de twee favorieten de degens met elkaar in Odoorn en kunnen beide teams direct zien hoe ze ervoor staan.

Goaltjesdief Sander Zikken is er van overtuigt dat zijn club HOC om het kampioenschap mee gaat doen. “Wij kunnen zeker in de top 3 eindigen en dus om de titel mee doen. Zeker als we compleet blijven.”

Uit de beker

Eigenlijk vond de aanvaller dat zijn team ook verder had moeten bekeren, al genoot de spits zelf tijdens een aantal van die bekerwedstrijden nog van zijn vakantie. “We hadden door gekund in de beker, maar in de wedstrijd tegen SVV’04 hebben we een 2-0 voorsprong weggegeven. Dat heeft ons uiteindelijk de das omgedaan.”

Van waarde

Zelf lijkt de goalgetter ook weer van grote waarde te kunnen zijn voor zijn ploeg het komende seizoen, al heeft hij even getwijfeld om op een lager pitje te gaan spelen. “Ik heb er wel over nagedacht, maar ik voel mij nog topfit en ik ben in goede vorm. Met mijn 32 jaar kan ik zeker nog van waarde zijn voor dit elftal.”

Spannende wedstrijd

Over de kwaliteiten van de tegenstander van aanstaande zondag kan de spits niet heel veel zeggen. “Ik heb zelf nog nooit tegen ze gespeeld, maar ik heb hier en daar wel positieve verhalen gehoord over Heiligerlee. In ieder geval zijn wij zondag weer compleet, maar ik verwacht zeker een spannende wedstrijd.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

‘Gifbeker’ nog niet leeg voor Sander Zikken

Nog geen drie maanden geleden werd een onderbeen van Sander Zikken in het gips ...

Blik op 2L: Noah Sahetapy heeft zijn uitdaging gevonden

Wat doe je wanneer je een jonge, talentvolle keeper bent en bij een hoger ...

Albert Stevens: “Nacompetitie is haalbaar voor Buinen.”

Albert Stevens verruilde Borger voor Buinen en hoopt komend seizoen goed voor de dag ...