Voorbeschouwing speelronde 1 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 1 zaterdagclubs.

Zaterdag begint de eerste speelronde van de competitie voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. Dan kunnen de clubs daadwerkelijk zien hoe ze er voor staan. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 1.

Onstwedder Boys – Vitesse’63

Onstwedder Boys neemt het in eigen huis op tegen Vitesse’63. De ploeg uit Koekange zat vorig jaar in de 4e klasse A, maar speelde daarin niet echt een rol van betekenis. De Boys uit Onstwedde degradeerden vorig jaar uit de 3e klasse, maar hebben de intentie uitgesproken om zo snel mogelijk weer te promoveren. Een goede start op sportpark de Boskamp is dan ook wenselijk.

SJS – FDS

Een andere ploeg die een goede voorbereiding kende is SJS. Dat ging weliswaar op doelsaldo niet door in de beker, maar verloor geen wedstrijd in de poulefase. De Knoalsters spelen thuis tegen FDS, een degradant uit de 3e klasse, wat direct een goede testcase zal zijn voor SJS.

Mussel – NKVV

Een club die geen goede voorbereiding kende qua uitslagen is Mussel. Dat won geen enkele oefen- of bekerwedstrijd en de vraag is dan ook of de rood-blauwen klaar zijn voor de start van de competitie. Mussel zit in een kleine competitie en er lijkt geen beter seizoen te zijn om te promoveren dan dit seizoen. Op sportpark de Slenk zal Mussel direct de toon willen zetten tegen NKVV.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma bekervoetbal zondag 15 september

Overzicht van de bekerwedstrijden die zondag op het programma staan.

Programma zaterdag 30 maart

Overzicht van de wedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Live: Stadskanaal – Musselkanaal

Om 14:00 uur gaat de bal rollen in de Kanaalstreekderby tussen Stadskanaal en Musselkanaal. ...