Alteveer start met ruime zege op JVV

Alteveer won met 6-2 van JVV, al mistte het nog een hoop kansen.

Alteveer heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in winst weten om te zetten. De thuisclub kende weinig moeite met JVV, dat met een 6-2 nederlaag huiswaarts keerde.

Alteveer, dat vorig seizoen degradeerde uit de 4e klasse, trad thuis aan tegen JVV. Dat had de laatste bekerwedstrijd met maar liefst 17-0 verloren van Musselkanaal en de vraag was dan ook wat die nederlaag voor gevolgen had. In Alteveer bleek opnieuw dat JVV weer een half dozijn treffers om de oren kreeg, maar dat die score ook nog veel verder had kunnen oplopen.

Niet scherp

Alteveer begon zwak aan de wedstrijd, maar had wel een overwicht. Met name Bryan Schenkel had zijn vizier deze zondag niet op scherp. De aanvaller raakte in de eerste helft wel de paal en ook de doelman van JVV lag met enige regelmaat in de weg. De thuisploeg ging wel met een 2-0 voorsprong de rust in dankzij doelpunten van Gaatze Postema en Ricardo van der Werf.

Kansen missen

In de tweede helft ging het bij Alteveer beter lopen, maar opnieuw werden er weer veel kansen gemist. Het houtwerk werd een aantal malen geteisterd, maar de doelpunten bleven eerst nog uit. Sterker nog, JVV kwam terug in de wedstrijd en bracht de score terug naar een 3-2 tussenstand. Voor Alteveer scoorde Dennis Klooster, namens JVV hadden Roy Brons en Dennis de Roo de spanning weer teruggebracht.

Maar echt spannend werd het nooit, want in de slotfase lukte het Alteveer wel om nog een aantal malen het net te vinden. Klooster, v.d. Werf en Bart Nieland zorgden ervoor dat Alteveer uiteindelijk nog met een ruime 6-2 overwinning startte aan de competitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen verrast Gasselternijveen in eigen huis

Op basis van dit seizoen kan het niet direct een verrassing genoemd worden, maar ...

Terug in de tijd: FC Ter Apel ’96 verrast Stadskanaal in openingswedstrijd

FC Ter Apel '96 zorgde voor een verrassing door Stadskanaal in de openingswedstrijd te ...

Eerste driepunter voor Titan na derbywinst tegen FC Ter Apel ’96

Titan boekte in de burenruzie tegen FC Ter Apel '96 de eerste overwinning van ...