NWVV speelt gelijk bij VVAK

NWVV stond met 0-2 voor, maar speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen VVAK.

NWVV is de competitie begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen VVAK. In Kerkenveld nam het een 2-0 voorsprong, maar dat bleek niet voldoende voor de zege. De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd, waardoor NWVV uiteindelijk met een punt genoegen moest nemen.

In de eerste helft kwam de ploeg uit Nieuw-Weerdinge op een 0-1 voorsprong via Drazen Jagodic. Na 35 minuten spelen ging het er nog beter uitzien, nadat Milan Duursma de voorsprong vergrootte naar 0-2.

Punt

Die voorsprong hield in de tweede helft echter geen stand. Al snel vond VVAK de aansluitingstreffer en stond het na vijftig minuten spelen 1-2 via Peter van de Vegt. Die stand bleef lang staan, maar vlak voor tijd werd het alsnog 2-2 via Gerben Mennink en hielden beide ploegen een punt over aan het treffen.