Rik Bos wijst Sellingen de weg tegen Gasselternijveen

Sellingen won de eerste wedstrijd van het seizoen, mede dankzij drie treffers van Rik Bos.

In de wedstrijd tussen twee Kanaalstreek-clubs Sellingen en Gasselternijveen heeft Sellingen aan het langste eind getrokken. Grote man aan de kant van de thuisclub was Rik Bos, die drie van de vier treffers voor zijn rekening nam deze middag.

Sellingen kende een bliksemstart en stond na drie minuten al op een 1-0 voorsprong. Rik Bos tikte een lage voorzet bij de eerste paal binnen. De thuisploeg verdubbelde de marge na een half uur spelen en wederom was Rik Bos de doelpuntenmaker. De aanvaller was zeer alert en tikte een rebound van dichtbij binnen.

Koomans

Daarna was het de beurt aan Nieveens topschutter Wessel Koomans. De spits die vorig seizoen clubtopscorer werd bracht persoonlijk de Nieveners langszij. De 2-1 maakte de aanvaller via een van richting veranderd schot. Even later was het ook al 2-2, nadat de goalgetter uit een klutssituatie wist te scoren. Zo ging beide elftallen met een gelijke stand de rust in.

Bos

Na rust kwam de thuisploeg opnieuw snel op voorsprong. Uit een vrije trap van grote afstand verlengde Corné Prins met zijn hoofd de bal achter doelman De Vries. Voor Gasselternijveen leek de situatie even later rooskleuriger te worden, nadat Ben Bos met rood (2x geel) het veld moest verlaten.

Nieveen had nog een half uur de tijd om wat aan de achterstand te doen en het kreeg ook zeker mogelijkheden daarop, maar het kwam niet tot scoren. In de 80e minuut van de wedstrijd viel de uiteindelijke beslissing. Uit een snelle counter was het opnieuw Rik Bos, die met zijn derde van de middag Sellingen naar de eerste overwinning van het seizoen schoot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen incasseert half dozijn

Na een uitstekende start van het seizoen lijkt Sellingen in een mindere fase te ...

SPW is klaar voor de vierde klasse

Alleen een wonder kan voorkomen dat de door SPW zo vurig gewenste promotie naar ...

Borger onderuit in Bovensmilde

Op bezoek bij vierdeklasser BSVV heeft Borger een 3-2 oefennederlaag geleden. De ploeg van ...