De Treffer’16 hard onderuit bij Zwartemeerse Boys

De Treffer’16 was niet opgewassen tegen Zwartemeerse Boys.

De Treffer’16 heeft bij Zwartemeerse Boys een forse nederlaag geleden. De degradant uit de 4e klasse bleek een maatje te groot voor de Treffer. Bij rust stond het 2-0, waarna de thuisploeg na rust uitliep naar een ruime 6-1 zege.

Robbin Harms was na een dik kwartier trefzeker namens Zwartemeerse Boys en zag ploeggenoot Koen Walda de score voor rust verdubbelen. Na de pauze duurde het een tijdje voordat de derde goal viel. In minuut 74 was het wederom raak en nu was het Jelle Walda die scoorde.

Grote score

Enkele minuten later deed de Treffer iets terug via Dennis Bergmann, waarna de Boys nog uitliepen naar een grotere score. Jeffrey Mulderij maakte er 4-1 van en Koen Walda mocht even later zijn tweede van de middag maken. De laatste goal kwam op naam van Max Drenth, die voor de 6-1 eindstand zorgde.