FC Ter Apel’96 start met zege op CEC

Ter Apel maakte een achterstand goed tegen CEC en hield de drie punten in eigen huis.

FC Ter Apel’96 is de competitie onder leiding van trainer Koen Feijen gestart met een 2-1 overwinning op CEC. De bezoekers namen al vroeg een voorsprong, maar deze werd nog voor rust teniet gedaan. In de loop van de tweede helft pakte Ter Apel uiteindelijk de volle buit.

Ter Apel was voor dit seizoen door sponsoren Wolbers Bouw, TSV Nieuw Buinen, Tabak Installatie en Kral Westen in het nieuw gestoken. De Ter Apelers begonnen echter niet al te best aan de wedstrijd en zagen Sander de Groot na 17 minuten de 0-1 maken voor CEC.

Dat leek ook de ruststand te worden, maar Emiel Seigers bracht beide elftallen op slag van rust weer in evenwicht. Na de pauze was het na een kwartier spelen opnieuw raak voor de thuisploeg. Arjan Heeres bepaalde de eindstand op 2-1.