Gieten verslaat tiental Siddeburen

Gieten speelde lang tegen tien man en won uiteindelijk met 2-1 van Siddeburen.

Gieten is de competitie gestart met een 2-1 overwinning op Siddeburen. Het merendeel van de wedstrijd speelden de Gietenaren tegen tien man, nadat Siddeburen-doelman Jeroen Slachter al na 20 minuten met rood moest vertrekken. Gieten kreeg kansen genoeg, maar won uiteindelijk nipt.

De vroege rode kaart voor Slachter zorgde ervoor dat de gasten vooral aan het tegenhouden waren in deze wedstrijd. Gieten profiteerde al vlot van die rode kaart via een goal van Elvis Hedzic, maar verzuimde om uit te lopen.

Niet in de problemen

Verrassend genoeg kwam Siddeburen zelfs langszij via Bjorn Puister. Gieten dat Kassim Bizimana en Denny Feiken de paal zag raken in de wedstrijd kwam na een uur spelen alsnog op voorsprong via Bizimana. Daarna kwamen de gastheren niet meer in de problemen, maar uitlopen deed de thuisploeg ook niet. Zo eindigde het duel in een 2-1 zege voor Gieten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal wint topper van HOC

Musselkanaal won de topper nipt van HOC en deed daarmee als koploper uitstekende zaken ...