Buinen met ruime cijfers langs JVV

Buinen behaalde een ruime zege op bezoek bij JVV.

Buinen is na twee wedstrijden nog altijd ongeslagen in de zondag 5e klasse E. Speelde het vorige week met 1-1 gelijk tegen SVBC, ditmaal won het met 2-5 bij JVV. Een goede competitiestart voor de Buunerberen.

Grote man aan de kant van Buinen was Wim Wilts, die het deze zondag op zijn heupen had. Al na zeven minuten spelen was het raak voor de bezoekers, die Wilts de 0-1 zagen maken. In de 14e minuut was het opnieuw Wilts die voor de 0-2 zorgde en in minuut 23 voltooide de aanvaller al zijn hattrick: 0-3. Vlak de voor de pauze deed JVV nog wat terug via Nieck Bentum en kon de tweede helft misschien nog spannend worden.

Slotakkoord

Dat werd al snel teniet gedaan door de gasten, die direct na rust scoorden via Mart Hoving. Lange tijd werd het net niet meer gevonden, maar in minuut 84 verkleinde Dennis de Roo de achterstand naar 2-4. Het slotakkoord was echter opnieuw voor Buinen, waarbij Michiel Vedder de eindstand op 2-5 bepaalde.