SJS kansloos onderuit tegen SCN

SJS was niet bij de les tegen SCN en verloor met 3-0.

Foto: Brigitte de Wijk

SJS is zaterdag kansloos onderuit gegaan in Nieuwlande. Tegen SCN had het weinig in de melk te brokkelen en liep het de hele wedstrijd achter de feiten aan. Een 3-0 nederlaag was uiteindelijk het logische gevolg.

Het begin van de wedstrijd was voor beide ploegen nog een beetje aftasten, echter was SCN wel feller in de duels dan SJS. Binnen een kwartier kwam SJS al op achterstand, een voorzet van SCN werd opeens hard in eigen doel geschoten door Ronald Zuidema. Hierna werd SJS niet wakker en bleef het duidelijk de mindere ploeg. SCN was gewoon een stuk feller en legde meer tempo in het spel dan SJS.

Stap te laat

De blauwhemden waren steeds een stapje te laat. Dit ging de hele eerste helft door, kansen kreeg SJS dan eigenlijk ook niet. Ook de ploeg uit Nieuwlande kreeg niet veel kansen in de eerste helft. Maar die ploeg was wel duidelijk de betere. In de eerste helft viel er verder niks noemenswaardig te vertellen. SJS was geen schim van de ploeg die vorige week FDS kansloos liet. Na 45 minuten floot scheidsrechter Rotmensen af voor de thee.

Niet veel beter

In de 2e helft werd het er niet veel beter op aan de kant van de Knoalsters. SCN kreeg steeds meer ruimte en miste nog flink wat kansen op de 2-0. In de 55 minuut ging Otto Halmingh wisselen, Evan de Hoop kwam in de ploeg voor Jasper Nomden, maar effect sorteerde dit niet. SCN bleef veruit de betere ploeg, echter kreeg SJS nog wel een grote kans op de 1-1, maar helaas viel deze niet binnen.

SCN ging gewoon weer op zoek naar een bevrijdende 2e treffer. Deze viel dan ook in de 72e minuut, SJS ging weer niet vrijuit en legde SCN niks in de weg: 2-0. Het geloof zakte toen definitief weg bij de Knoalsters. In de 83e minuut werd het ook nog 3-0. SJS was gewoon zichzelf niet en dus was de nederlaag een logisch gevolg. Na 90 minuten vond de goed leidende scheidsrechter Rotmensen het welletjes.

Foto’s Brigitte de Wijk: (SCN – SJS)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gerwin de Wijk wijst Onstwedder Boys de weg

Onstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen VVS op het eigen sportpark met 2-0 gewonnen. ...

Sellingen heeft geen kind aan Veelerveen

Het Sellingen van trainer Arend Scholtens mocht de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Veelerveen ...

Titan wint duel met twee gezichten

Na de ietwat moeizame overwinning op buurman NWVV moest Titan aantreden tegen Valther Boys. ...