SPW verloor van een fysiek sterk spelend Wedde.

SPW heeft het uitduel met Wedde verloren. Het fysiek sterke Wedde ging uitstekend met de kansen om en won zo voor de tweede maal op rij.

SPW startte aardig aan de wedstrijd, waarin het de overhand had en de wedstrijd ook al snel onder controle leek te hebben. Wedde liet zich vooral op het fysieke vlak gelden. Kansen waren er dan ook voor de Knoalsters, maar keeper Jarno Kip had op alle ballen een antwoord.

Lange bal

Wedde dat gokte op de lange bal met de aanvallers Jeroen Huls en Ben Becker, gokte goed. Huls werd gelanceerd door Becker, waarna eerstgenoemde werd gevloerd binnen de beruchte lijnen. De strafschop werd feilloos benut. SPW werd onrustig en zag doelman Dairon Snel even later ook nog uitvallen als gevolg van een harde botsing. Leider Jeffrey de Jonge moest de handschoenen aantrekken, omdat ook de 2e en 3e keeper niet beschikbaar waren. Na een kleine vijf minuten pauze werd de wedstrijd hervat, maar SPW kreeg de zaken niet onder controle. Wedde profiteerde van de onrust, waarbij Hulst de 2-0 liet aantekenen.

Prullenbak

Om nog wat van de wedstrijd te maken wilde SPW vroeg druk zetten, maar dit plan kon gelijk de prullenbak in. Een vlotte counter leverde de 3-0 op voor Wedde, waarmee de wedstrijd feitelijk beslist was. De gasten deden even later wel wat terug via Jelmer Jasken, maar ondanks een offensief lukte het SPW niet om de wedstrijd nog spannend te maken. Het betekende de eerste competitienederlaag voor SPW van het nog prille seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen wint in derby eenvoudig van GKC

Buinerveen kende ook niet al teveel moeite met GKC en blijft ruim bovenaan staan ...

SETA onderuit tegen Dennis Tump

SETA heeft in de wedstrijd tegen Nieuw Balinge een duidelijke nederlaag geleden: 0-6. Beul ...

De warming up: Stadskanaal en Alteveer winnen Kanaalstreek derby’s

Het afgelopen weekend werden er weer de nodige oefenwedstrijden afgewerkt in de voorbereiding, waaronder ...