Sellingen laat zege glippen tegen Hoogersmilde

Sellingen leek op weg naar de zege, maar kon de voorsprong niet vasthouden en speelde gelijk.

Sellingen heeft in een doelpuntrijk duel gelijkgespeeld tegen Hoogersmilde. Het gelijke spel zal echter meer als een nederlaag aangevoeld hebben, gezien de Sellingers tien minuten voor tijd nog met 1-3 voor stonden. In de laatste tien minuten kwam Hoogersmilde namelijk nog langszij en eindigde het duel in 3-3.

Sellingen was vorige week goed gestart met een zege op Gasselternijveen en ook in de wedstrijd tegen Hoogersmilde leek het er weer goed uit te zien. Tegen Hoogersmilde nam het vijf minuten voor rust de leiding via Ian de Vrieze. Vijf minuten na rust zorgde Mark Haverkamp voor een comfortabele 0-2 voorsprong. Die bleef echter niet lang staan, want een minuut later vond de thuisploeg de aansluitingstreffer.

Kater

Twintig minuten voor tijd leek de beslissing te vallen toen Rik Bos Sellingen op 1-3 bracht. Maar niets was minder waar, want in de laatste tien minuten van de wedstrijd sloeg Hoogersmilde nog twee keer toe en bezorgde het Sellingen toch enigszins een kater.