Rik Bos: “Sellingen is ook na komend weekeinde nog ongeslagen.”

Rik Bos verwacht dat Sellingen gaat winnen van een fysiek sterk Bareveld.

Rik Bos is één van de blikvangers bij Sellingen de afgelopen weken. In de wedstrijd tegen Gasselternijveen scoorde de aanvaller al drie keer en ook tegen Hoogersmilde was Bos trefzeker. Een speler om in gaten te houden voor Bareveld, dat zondag Sellingen ontvangt.

Sellingen startte het seizoen goed met een zege op Nieveen, maar vergat afgelopen zondag te winnen bij Hoogersmilde. “Als je afgelopen zondag en met 0-2 voorstaat en tien minuten voor tijd zelfs met 1-3, dan moet je gewoon winnen. We hebben de winst onnodig laten glippen.”

Doelpuntenmaker Bos

Bos zelf was opnieuw trefzeker en met vier doelpunten in twee wedstrijden is de spits goed in vorm. “Vier doelpunten in twee wedstrijden is natuurlijk goed. Als spits word je hier op afgerekend, maar daar maak ik me nooit druk om. Ik wil vooral winnen en of ik dan scoor of iemand anders, dat maakt mij niet uit.”

Fysiek Bareveld

Sellingen zal dan ook weer op Bos kunnen rekenen in het duel met Bareveld, wat volgens de Sellinger een zware pot kan worden. “Ik verwacht een fysiek sterk Bareveld, waar we de strijd mee moeten aangaan.”

In ieder geval verwacht Bos dat Sellingen wel gaat winnen bij Bareveld. “Als wij ons normale niveau kunnen halen, dan gaan wij winnen. Ik verwacht dan ook dat wij ook na komend weekeinde nog ongeslagen zijn.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vijf vragen aan: Rick Hendriks

Rick Hendriks aan het woord over de goede serie waarmee NWVV bezig is.

Gert-Jan Hilbrands: een leven lang EEC

Er waren wel eens momenten waarop men het donker inzag: het voortbestaan van de ...