Voorbeschouwing speelronde 3 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 3 zaterdagclubs.

Zaterdag staat de derde speelronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 3.

Angelslo – Borger

Om al van een degradatiekraker te spreken is misschien nog wat vroeg in het seizoen, maar feit is wel dat deze ontmoeting voor beide clubs erg belangrijk is. Zowel Angelslo als Borger staan allebei nog op de hatelijke 0 en zullen daar zo snel mogelijk van af willen. Angelslo verloor van SCN en SVBO, Borger verloor van CSVC en Onstwedder Boys. Een overwinning zal één van beide teams het nodige vertrouwen kunnen geven en bovendien drie hele welkome punten.

CSVC – Onstwedder Boys

De Boys uit Onstwedde zitten in hele andere situatie en spelen een heuse topper tegen CSVC. Vorige week won Onstwedde de Kanaalstreekderby tegen Borger en met CSVC als volgende opponent wacht een volgende serieuze testcase. De Coevordenaren kennen een overtuigende seizoenstart en dus zal het geen gemakkelijke opgave worden voor de Boys. Die zullen echter ook met het nodige vertrouwen afreizen en gaan voor een goed resultaat. De inzet voor beide teams is in ieder geval duidelijk: de koppositie.

Mussel – Erica’86

Mussel is het seizoen uitstekend gestart met twee zeges op rij en is gedeeld koploper. Dat zullen de roodblauwen ongetwijfeld willen vasthouden. Met Erica’86 treft Mussel een tegenstander die te kloppen valt. De Ericanen staan onderaan en wachten nog op de eerste punten. Weet Mussel te winnen, dan staat het in ieder geval nog een week aan de leiding en bovendien zal het dan met een goed gevoel richting de derby tegen SETA gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst

Het overzicht van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

Transfertalk: Drietal verlaat Gasselternijveen

Gasselternijveen ziet een drietal spelers vertrekken naar stad Groningen.