Voorbeschouwing speelronde 3 zondagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 3 zondagclubs.

Zondag staat de derde speelronde van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 3.

Dalen – Musselkanaal

Voor Musselkanaal wacht ook in speelronde drie weer een pittige opgave. Dit keer gaan de Groenwitters op bezoek bij Dalen. Een club die ook tot de favorieten wordt gerekend in deze klasse en dat voorlopig ook waar maakt. Dalen won beide wedstrijden en met 11 doelpunten voor laat de ploeg zien over scorend vermogen te beschikken. Musselkanaal verloor afgelopen weekeinde van Ruinerwold en zal zich willen herpakken. Het heeft tegen WKE’16 al laten zien waar toe het in staat is, dus een verrassing in Dalen is zeker niet uitgesloten.

HOC – Westerwolde

Twee ploegen die allebei nog ongeslagen zijn in de zondag 4e klasse D. HOC won beide wedstrijden, Westerwolde kreeg afgelopen zondag in de laatste minuut nog de gelijkmaker om de oren tegen PJC. HOC wordt gezien als titelfavoriet en dus is het interessant voor Westerwolde om eens te kijken waar de ploeg echt staat. Kan het echt mee met de favorieten of zal het een pas op de plaats moeten maken.

Bareveld – Sellingen

Sellingen zag afgelopen zondag een zekere zege tegen Hoogersmilde uit de handen glippen en moest daardoor genoegen nemen met een punt. De eerste wedstrijd werd wel gewonnen en dus zijn de Sellingers nog ongeslagen. Bareveld pakte afgelopen zondag bij Amboina de eerste driepunter en zal dit thuis een goed vervolg willen geven tegen Sellingen. De vraag is dan ook of de promovendus kan verrassen en Sellingen de eerste nederlaag van het seizoen kan toebrengen.

Buinen – De Treffer’16

Een echte streekderby tussen Buinen en de Treffer’16. De Buunerberen zijn prima gestart met een gelijkspel en een overwinning en zitten in een goede flow. Dat kan nog niet van de Treffer gezegd worden, die overigens nog maar een wedstrijd speelden. Die werd wel met ruime cijfers verloren, namelijk 6-1 van Zwartemeerse Boys. De Treffer zal dan ook azen op een goed resultaat al zal Buinen de goede reeks willen voortzetten op het eigen sportpark De Woerd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zeges voor Sellingen en Musselkanaal, Westerwolde verliest

Musselkanaal haalde maar liefst dubbele cijfers, ook Sellingen won eenvoudig.

Jeugdteam Kanaalstreek: spelersrapporten

Het Jeugdteam Kanaalstreek wist afgelopen vrijdag in Riccione de Italy International cup te winnen. ...

Jeugdteam Kanaalstreek als favoriet naar de finale

Vijf gespeeld, vijftien punten, 25 goals voor en één tegen: cijfers waar je mee thuis ...