Mussel bindt ook Erica’86 aan de zegekar

Mussel is nog altijd ongeslagen en won zaterdag eenvoudig van Erica’86.

Mussel heeft ook zijn derde wedstrijd van het nog prille seizoen gewonnen. Op sportpark de Slenk kende het een bliksemstart, maar duurde het lang voordat die een vervolg kreeg. In de tweede helft liep het uiteindelijk uit naar een eenvoudige 4-0 zege op Erica’86.

De toeschouwers van Mussel zaten nog maar koud op hun stoel of de 1-0 lag al in de goal. Len Groenewold zette de thuisploeg namelijk al in de eerste minuut van de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Die vliegensvlugge start kreeg niet direct een vervolg en zo kon het zo zijn dat de 1-0 tevens de ruststand was.

Trefzekere Wubs

Na rust vielen er wel meer doelpunten te noteren en was het Mussel dat de score verder zou gaan opvoeren. Spits Wim Wubs was net als in zijn voorgaande wedstrijden weer trefzeker en had met twee treffers opnieuw weer een belangrijk aandeel in de zege. Ook Bryan Boels deed nog een duit in het zakje, waardoor Mussel uiteindelijk met 4-0 won van Erica’86, dat ook nog tegen een rode kaart aan liep.