Onstwedder Boys komt slechte start tegen CSVC niet meer te boven

Onstwedder Boys liep in Coevorden tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.

Onstwedder Boys is zaterdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In Coevorden ging het met 3-1 onderuit tegen CSVC, dat daardoor lijstaanvoerder blijft in de vierde klasse E.

Met name een slechte start van de wedstrijd lag ten grondslag aan de nederlaag van de Boys. Binnen tien minuten stond het namelijk al 2-0 en aan beide treffers had de ploeg zelf schuld. Een misverstand tussen doelman Rein Koudstaal en Elmar Bijl werd dankbaar afgestraft door CSVC: 1-0. Even later kreeg de thuisploeg een corner en deze werd door Sven Jaegers in het eigen doel gedeponeerd. In het verloop van de eerste helft kwam Onstwedde wel wat beter in de wedstrijd en dat resulteerde ook in een 2-1 ruststand. Gerwin de Wijk scoorde uit een corner.

Matige vertoning

Na rust was het geen beste vertoning van beide kanten en viel er bitter weinig te genieten voor de toeschouwers. De wedstrijd leek dan ook naar een 2-1 eindstand te ebben, al hadden de bezoekers zo maar op gelijke hoogte kunnen komen. Een vrije trap van de Wijk werd op knappe wijze gepareerd door doelman Rogier Assen. In de laatste minuut besliste Dylan Huizing definitief het duel in het voordeel van de Coevordenaren: 3-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond bij goede generale repetitie onderuit

Op sportpark ‘De Meent’ stond afgelopen zondag de laatste bekerwedstrijd tussen Valthermond en SVBO ...

Nieuw Buinen geeft niets meer weg

Na de remise tegen topploeg SVBO heeft Nieuw Buinen haar sterke reeks vervolgd met ...

Borger lijdt tegen De Weide vijfde nederlaag op rij

Borger ging ook tegen De Weide onderuit en verkeert inmiddels in de gevarenzone.