Onstwedder Boys komt slechte start tegen CSVC niet meer te boven

Onstwedder Boys liep in Coevorden tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.

Onstwedder Boys is zaterdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In Coevorden ging het met 3-1 onderuit tegen CSVC, dat daardoor lijstaanvoerder blijft in de vierde klasse E.

Met name een slechte start van de wedstrijd lag ten grondslag aan de nederlaag van de Boys. Binnen tien minuten stond het namelijk al 2-0 en aan beide treffers had de ploeg zelf schuld. Een misverstand tussen doelman Rein Koudstaal en Elmar Bijl werd dankbaar afgestraft door CSVC: 1-0. Even later kreeg de thuisploeg een corner en deze werd door Sven Jaegers in het eigen doel gedeponeerd. In het verloop van de eerste helft kwam Onstwedde wel wat beter in de wedstrijd en dat resulteerde ook in een 2-1 ruststand. Gerwin de Wijk scoorde uit een corner.

Matige vertoning

Na rust was het geen beste vertoning van beide kanten en viel er bitter weinig te genieten voor de toeschouwers. De wedstrijd leek dan ook naar een 2-1 eindstand te ebben, al hadden de bezoekers zo maar op gelijke hoogte kunnen komen. Een vrije trap van de Wijk werd op knappe wijze gepareerd door doelman Rogier Assen. In de laatste minuut besliste Dylan Huizing definitief het duel in het voordeel van de Coevordenaren: 3-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC onderuit tegen degelijk Fochteloo

GKC speelde niet onaardig, maar Fochteloo bleek deze zondag net even iets beter.

Buinen pakt tegen VIOS langverwachte zege

De spelers en begeleiders van Buinen moesten flink graven in hun geheugen om de ...

Derde periode binnen bereik voor Nieuw Buinen

In de afgelopen winterstop leek degradatie voor Nieuw Buinen in de maak, maar hoe ...