SETA laat zich aftroeven door VVAK

SETA verloor in Kerkenveld van VVAK.

SETA heeft de uitwedstrijd tegen VVAK met 4-0 verloren. In de eerste helft kon het prima mee en kreeg het ook kansen. Gescoord werd er niet door de gasten, maar de thuisploeg deed dit wel. Na de 1-0 ruststand ging in het de tweede helft volledig mis voor SETA, dat uiteindelijk met een 4-0 nederlaag afdroop.

De eerste kans van de wedstrijd was er een voor VVAK, maar doelman David Veen stopte de inzet voortreffelijk. Daarna waren de betere kansen vooral voor SETA, maar dat vergat de trekker over te halen. Zo kwam Oghuzan Altun na een pass van Raymond Allemekinders alleen voor de doelman te staan, maar die stopte de poging van Altun. Even later kwam er nog een prima kans voor de Wit, maar ook deze werd niet benut.

Penalty

Kruize was om en nabij het half uur dichtbij de 0-1, maar hij kopte net naast uit een corner. Ook Joeri Westerhof kreeg nog een prima kans, maar wederom stond daar de goalie van VVAK. Vlak voor de pauze lukt het de thuisploeg wel om te scoren. Het kreeg een penalty vanwege een handsbal, waarbij Etienne Meijer op ongelukkige wijze de bal tegen zijn hand kreeg. Het cadeautje werd feilloos binnengeschoten door Marco Jonkman.

Gezapig SETA

In de tweede helft liet het gezapige SETA niet veel meer zien en was het hardwerkende VVAK duidelijk de bovenliggende partij. Na een kwartier spelen in de tweede helft was de 2-0 dan ook een feit via Gerjan Kamphuis. Een kwartier voor tijd was de wedstrijd definitief gespeeld toen Patrick Kreuze er 3-0 van maakte. Een minuut voor tijd zorgde Jordy Benjamins voor het slotakkoord door de 4-0 aan te laten tekenen.