SJS in eigen huis onderuit tegen Nieuw Balinge

SJS ging opnieuw onderuit, ditmaal was Nieuw Balinge met 0-2 te sterk.

In een hele matige pot voetbal heeft SJS opnieuw verloren. Ditmaal ging het in eigen huis tegen Nieuw-Balinge de bietenbrug op. Door de 0-2 nederlaag zakten de Knoalsters op de ranglijst en lijkt volgende week de Kanaalstreekderby tegen het nog puntloze Borger een belangrijke wedstrijd te worden.

In de eerste helft deden SJS en Nieuw Balinge niet veel voor elkaar onder al waren de kansen wel spaarzaam. Deze waren namelijk op een hand te tellen, waardoor beide doelmannen nauwelijks wat te doen kregen in die eerste helft.

Beleven

In de tweede helft viel er voor de toeschouwer wat meer te beleven en kwamen er kansen voor beide goals. Zo werden zowel Nieuw Balinge alsmede SJS gevaarlijk uit een vrije trap. Erwin Smale en Jan Springer kwamen echter niet tot scoren. Het waren de gasten die in het verloop van de tweede helft op voorsprong kwamen. Jarie Jager opende de score na een goede combinatie tussen Dennis Tump en Berend Aalvanger. Tien minuten voor tijd viel de beslissing toen Tump op aangeven van Roy ten Cate mocht scoren en de eindstand op 0-2 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zevenklapper voor Gasselternijveen tegen Veelerveen

Het lijkt er op dat Gasselternijveen zichzelf weer heeft herpakt. Na afgelopen donderdag met ...

Gieterveen vergeet te winnen

Soms smaken bitterbalen zondagmiddag om vier uur enorm goed, soms zijn ze iets zuur ...

Buinen geen partij voor GKC

GKC kende zondagmiddag weinig problemen in de derby tegen Buinen. Aan de hand van ...