SJS in eigen huis onderuit tegen Nieuw Balinge

SJS ging opnieuw onderuit, ditmaal was Nieuw Balinge met 0-2 te sterk.

In een hele matige pot voetbal heeft SJS opnieuw verloren. Ditmaal ging het in eigen huis tegen Nieuw-Balinge de bietenbrug op. Door de 0-2 nederlaag zakten de Knoalsters op de ranglijst en lijkt volgende week de Kanaalstreekderby tegen het nog puntloze Borger een belangrijke wedstrijd te worden.

In de eerste helft deden SJS en Nieuw Balinge niet veel voor elkaar onder al waren de kansen wel spaarzaam. Deze waren namelijk op een hand te tellen, waardoor beide doelmannen nauwelijks wat te doen kregen in die eerste helft.

Beleven

In de tweede helft viel er voor de toeschouwer wat meer te beleven en kwamen er kansen voor beide goals. Zo werden zowel Nieuw Balinge alsmede SJS gevaarlijk uit een vrije trap. Erwin Smale en Jan Springer kwamen echter niet tot scoren. Het waren de gasten die in het verloop van de tweede helft op voorsprong kwamen. Jarie Jager opende de score na een goede combinatie tussen Dennis Tump en Berend Aalvanger. Tien minuten voor tijd viel de beslissing toen Tump op aangeven van Roy ten Cate mocht scoren en de eindstand op 0-2 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kansenregen, maar geen punten voor GKC

GKC heeft haar laatste wedstrijd onder leiding van interim trainer Harry Krol niet in ...

Sellingen laat geen spaan heel van JVV

Sellingen is op schot! In de laatste drie competitiewedstrijden tegen een aantal laagvliegers wisten ...