Slotminuut nekt GKC tegen Stanfries

GKC kwam goed terug tegen Stanfries, maar kreeg in de slotminuten nog de deksel op de neus.

GKC heeft op bezoek bij Stanfries verloren. De Gasselters kenden een slechte start van de wedstrijd en kwamen al vlot met 2-0 achter. Die achterstand werd echter teniet gedaan, maar in de laatste minuut van de wedstrijd ging het alsnog mis en kon GKC met nul punten huiswaarts keren.

GKC startte slap aan de wedstrijd en keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan. Mathijn Wolf mocht geheel vrijstaand een vrije bal bij de tweede paal binnen tikken. Stanfries verdubbelde niet veel later de score al via Arno Steg en dus kon GKC in de achtervolging. Na een half uur spelen ging het wat beter en kreeg GKC ook een paar prima kansen met de rappe Kolp. De aanvaller hielp de kansen om zeep, waardoor het bij rust 2-0 stond.

Comeback

Na rust was Kolp al wel snel trefzeker, nadat hij op prima wijze bediend werd door invaller Wieringh. De Gasselters begonnen door te drukken en de 2-2 was dan ook een kwestie van tijd. Korthuis gaf een uitstekende pass op Kampinga en die zorgde na 65 minuten spelen voor de gelijkmaker.

Vanaf dat moment volgden er kansen over en weer, maar hielden beide doelmannen hun doel schoon. Totdat de laatste minuut van de wedstrijd aan brak, waar het nog volledig mis ging voor GKC, dat de thuisploeg nog tot scoren zag komen: 3-2. Ondanks een goede comeback bleef GKC daardoor met lege handen achter.