Buinerveen onderuit bij Valther Boys

Buinerveen verloor met ruime cijfers van Valther Boys.

Buinerveen heeft met ruime cijfers verloren van Valther Boys. In Valthe stond het bij rust al met 2-0 achter, waar de score ook al hoger had kunnen uitvallen. Na rust kwam Buinerveen beter in de wedstrijd en maakte het de wedstrijd weer spannend, maar in de slotfase besliste Valther Boys de wedstrijd en liep het nog uit naar een ruime 6-2 overwinning.

De thuisploeg startte prima aan de wedstrijd en was de eerste helft de bovenliggende partij, wat resulteerde in veel kansen. Na tien minuten spelen werd de score dan ook geopend door Ward Hermans. De kansen bleven komen voor Valther Boys, maar dat scoorde pas weer na een ruim half uur spelen. Rick-Jan de Vries zorgde voor de 2-0 ruststand.

Spanning terug

De gasten kwamen beter uit de kleedkamer en de aansluitingstreffer was al snel een feit, die op naam kwam van Koos Lutjes. Buinerveen voelde dat er wat meer in zat, maar kreeg een vlotte counter om de oren, die afgemaakt werd door Basilius Dellas. Een rake corner van Buinerveen zorgde er echter weer voor dat de spanning terugkwam. Julian Bos was de doelpuntenmaker, maar een gelijkmaker voor de bezoekers zat er niet meer in.

In de slotfase volgde de beslissende 4-2 van de voet van Robin Eggens. Daarmee was het verzet van Buinerveen gebroken, dat nog eens twee doelpunten moest incasseren. Beide keren was Tommy Rijswijk de maker, waardoor Valther Boys uiteindelijk met een ruime 6-2 zegevierde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ruime overwinning voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen ONR omgezet in een ruime 1-5 overwinning. De ...

Musselkanaal wint ook de derde finale

Met nog vier wedstrijden te spelen was de positie van Musselkanaal in de derde ...

SPW start oefencampagne met remise

Waar de meeste verenigingen in de Kanaalstreek bezig zijn aan hun laatste activiteiten in ...