Etienne Meijer: “SETA gaat de derby tegen Mussel winnen.”

Etienne Meijer, die de overstap maakte van Mussel naar SETA wil dolgraag van zijn oude club winnen.

SETA wist de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-1 te winnen van VEV uit Klazienaveen. Daarna volgden twee nederlagen. Met een behoorlijk gewijzigde selectie ten opzichte van vorig seizoen gaat SETA op zoek naar een plaats in de middenmoot. Etienne Meijer is één van de nieuwe gezichten bij de club uit Musselkanaal.

Kwalitatief is de selectie er op vooruit gegaan en zijn er meer mogelijkheden in de ploeg. Tegelijkertijd brengt dit het probleem met zich mee dat de ‘poppetjes’ nog niet allemaal op de juiste plek staan. Meijer geeft aan met een goed gevoel na de seizoenstart te kijken. “Ondanks het feit dat we één van de drie wedstrijden hebben gewonnen, ben ik nog steeds positief over de competitiestart.”

Nieuwe gezichten

SETA mocht de afgelopen zomer veel nieuwe gezichten begroeten en is volgens Meijer nog steeds een beetje zoekende. “We hebben een nieuw team vergeleken met het vorige seizoen. Veel nieuwe spelers die wel een balletje kunnen trappen. Echter, het is nog wennen aan dit nieuwe team, omdat we de juiste posities nog niet hebben gevonden voor elke speler. Wanneer we dit probleem hebben opgelost, heb ik een goede hoop op betere prestaties.”

Wil om te winnen

Meijer geeft aan dat SETA zich een plaats in de middenmoot zal moeten verschaffen. “Ik ben van mening dat we in de middenmoot kunnen meedraaien. De kwaliteit is er binnen het team en dit moeten we alleen nog waarmaken.” Aan de instelling bij Sportclub Exloërmond Tot Afdraai zal het zeker niet liggen. “Ik ben zeer tevreden over de motivatie van het team en de wil om te winnen is aanwezig. Ik ben van mening dat als de wil er is, je uiteindelijk je doelen kan behalen.”

Meer dan een derby

De komende speelronde kruist SETA de degens met SV Mussel. Dit affiche mag met recht een heuse ‘Kanaalstreekclash’ worden genoemd. Saillant detail is dat Meijer vorig seizoen nog uit kwam voor Mussel. Uiteraard brengt dit het nodige sentiment met zich mee. “Ik verheug me op deze wedstrijd en zie dit ook echt als een derby. Persoonlijk zie ik dit nog meer als alleen een derby. Vorig seizoen voetbalde ik nog bij de Mussel. Ik kijk er dus zeer naar uit om die jongens weer te zien en natuurlijk van ze te winnen.”

Winst voor SETA

Ondanks het verschil op de ranglijst en het besef dat het een zware dobber gaat worden, hoopt Meijer op een overwinning. “Ik weet dat Mussel op dit moment een goed team heeft staan. Voor mij is het dan ook een vraagteken wat de uitkomst zal zijn. We zullen ons van onze beste kant laten zien en ik verwacht daarom natuurlijk ook winst voor ons. Ik schat en hoop op een 2-1 winst voor ons.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Chris Strockmeijer: “De sfeer in Onstwedde blijft goed”

IJs en weder dienende beginnen de voetbalclubs uit de Kanaalstreek in het weekend van 24 ...

Martin Smit zwaait af bij Westerwolde

Aanstaande zondag zal een bijzondere dag worden voor v.v. Westerwolde en Martin Smit. Door ...

Gertjan Spijker: “HOC kan stap naar 3e klasse maken.”

Interview met HOC-speler Gertjan Spijker, die geniet van de sfeer die bij zijn club ...