Voorbeschouwing speelronde 4 zondagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 4 zondagclubs.

Zondag staat de vierde speelronde van de competitie op het programma voor de zondagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 4.

Nieuw Buinen – Emmen

Nieuw Buinen ontvangt aanstaande zondag op sportpark Buunerdrome VV Emmen. De Emmenaren zijn momenteel koploper in 1F en haalden zes punten uit twee duels. Nieuw Buinen vinden we terug op plek 7, dat verloor afgelopen weekeinde voor het eerst in deze competitie. In Sneek bleek SWZ te sterk met 3-0. Wil Nieuw Buinen aanhaken bij de top van 1F dan zal er moeten gewonnen worden, anders is het voorlopig afhaken voor het andere oranje.

Dalfsen – Valthermond

Een serieuze testcase voor Valthermond, dat het op mag nemen tegen koploper Dalfsen. Beide teams zijn nog ongeslagen, daarbij gezegd dat Dalfsen al drie keer won terwijl Valthermond ook al twee keer gelijkspeelde. Om Dalfsen bij te kunnen blijven zullen de Mondkers eigenlijk moeten winnen. Bij een nederlaag zullen ze voorlopig even een pas op de plaats moeten maken.

Stadskanaal – FC Assen

Stadskanaal kent een erg goede start van het seizoen met 7 punten uit 3 duels en staat op een 3e plek. Degradant FC Assen staat een plek lager met een punt minder, dus we mogen spreken van een topper. De Knoalsters kregen tot nu toe nog geen goal tegen en de vraag is dus ook of Assen de hechte defensie van Stadskanaal weet te slechten. De winnaar zal in ieder geval goede zaken doen en bovenin blijven meedraaien.

Westerwolde – Bareveld

Een ontmoeting tussen twee ploegen die wat recht te zetten hebben. Beide teams gingen afgelopen weekeinde hard onderuit. Westerwolde verloor kansloos op bezoek bij HOC en Bareveld ging er thuis met 0-5 af tegen Sellingen. Daarbij kregen de Barevelders ook nog eens twee rode kaarten. Zowel Westerwolde als Bareveld zullen de nare smaak van het afgelopen weekeinde weg willen spoelen en de beste remedie daarvoor is een overwinning.

Buinerveen – JVV

Een kelderduel in de 5e klasse F tussen de huidige nummers 11 en 13 van de ranglijst. Buinerveen startte nog wel goed met een zege, maar ging afgelopen twee wedstrijden onderuit. JVV wacht nog altijd op de eerste punten en kan deze wellicht gaan pakken tegen Buinerveen. Als JVV weet te winnen vindt het weer de aansluiting met de middenmoot terwijl Buinerveen graag zal willen aanhaken bij de subtop.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E.

Stand zondag 5e klasse C

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse C.

Programma zondag 3 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.