Westerwolde boekt nipte zege op Bareveld

Westerwolde was het meest gelukkig in het treffen met Bareveld en boekte een minimale 1-0 overwinning.

De Kanaalstreekderby tussen Westerwolde en Bareveld leverde een minimale 1-0 zege op voor de thuisploeg. In een niet al te hoogstaande wedstrijd bleek een treffer van René v.d. Laan voldoende voor de zege van Westerwolde.

Beide elftallen hadden wat goed te maken na de zeperds tegen respectievelijk HOC en Sellingen, maar Westerwolde leek hier in het begin het beste mee om te gaan. De thuisploeg had het betere van het spel op het eigen kunstgras. Het leverde al enige mogelijkheden op voor Westerwolde, dat in de twintigste minuut van de wedstrijd uiteindelijk toesloeg. Frank Riks bediende v.d. Laan op maat en voor de aanvaller was het een koud kunstje om de bal van dichtbij binnen te schieten.

Paal

Een kleine tien minuten later had het ook 2-0 kunnen staan, maar een lob van Mark Geukes raakte de paal. Bareveld kwam gedurende die eerste helft beter in de wedstrijd, maar doelman Henk Hebers stond elke keer keurig op zijn post.

De bezoekers kwamen beter in de wedstrijd en de gelijkmaker leek er aan te komen. Na een kwartier spelen in de tweede helft kwam Westerwolde heel goed weg, maar het knullige uitverdedigen werd niet afgestraft. De gasten bleven jagen op de gelijkmaker, maar de thuisploeg wist tot aan het laatste fluitsignaal stand te houden. Daarmee koesterde Westerwolde drie belangrijke punten en bleef Bareveld met lege handen achter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like