Alteveer legt Roswinkel over de knie

Alteveer won van Roswinkel en behoudt aansluiting met de top.

Alteveer heeft de thuiswedstrijd tegen Roswinkel met 4-2 gewonnen en is daardoor naar een 3e plek op de ranglijst geklommen. Alleen Zwartemeerse en Weiteveense Boys staan een treetje hoger, omdat die tot nu toe alle wedstrijden nog wisten te winnen.

Alteveer had zichzelf een wat makkelijkere middag kunnen verschaffen als het wat scherper voor de goal was geweest. Met name in de eerste helft kreeg de thuisploeg al legio kansen, maar zelfs een strafschop was aan Alteveer niet besteed. Bryan Schenkel mistte de strafschop, maar gelukkig voor Schenkel waren Dennis Klooster en Briean Wubs wel trefzeker. Doordat Roswinkel in de eerste helft ook een keer scoorde was de ruststand 2-1.

Kansen missen

Ook na rust had Alteveer het betere van het spel, maar werden er net als zo vaak dit seizoen weer de nodige kansen gemist. Wel wist de thuisploeg op 3-1 te komen door een tweede treffer van Klooster. Schenkel die voor rust nog een penalty mistte, was in de tweede helft wel trefzeker en besliste met de 4-1 deze wedstrijd. De gasten maakten nog wel de 4-2, maar de zege van Alteveer kwam nooit een moment in gevaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal na rust onderuit in Emmen

SC Stadskanaal startte 2017 gistermiddag met een oefenwedstrijd in de JenS Vesting, het stadion ...

Titan fors onderuit tegen GVAV-Rapiditas

Er stond voor Titan andermaal een uitwedstrijd in het Groningerland op het programma. Ditmaal ...

Ter Apel ’96 vol overtuiging langs SVV ’04

Voor Ter Apel ’96 stond er wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. Om aansluiting ...