FC Ter Apel’96 boekt knappe zege op WKE’16

FC Ter Apel’96 won bij WKE en is na 4 duels nog altijd ongeslagen.

FC Ter Apel’96 behaalde een knappe 1-2 overwinning bij WKE’16. De Ter Apelers legden een goede eerste helft af, waarin het een 0-2 voorsprong nam. In de tweede helft werd het echter ver terug gedwongen en wist het met veel kunst en vliegwerk knap stand te houden en won het uiteindelijk met 1-2.

De bezoekers kenden een bliksemstart, want al na drie minuten spelen stond het 0-1. Een corner van Emiel Seigers werd binnen gelopen door Jordy Veninga. Ter Apel voetbalde een goede eerste helft en bleef kansen creëren. Na een klein half uur spelen tilde Seigers de score na 0-2. De rossige aanvaller speelde een sterke partij en liet doelman Wim Kok met een schot in de korte hoek kansloos. Op slag van rust had WKE nog wel de aansluitingstreffer kunnen maken, maar Ferdie Poelman stuitte op Rudy Bergman.

Kunst en vliegwerk

Na rust was het vooral WKE wat de klok sloeg. Het was de bovenliggende partij, maar de echte scherpte leek te ontbreken. Al was de aansluitingstreffer na 65 minuten spelen wel een feit. WKE bleef doordrukken, maar Ter Apel wist stand te houden al ging het soms gepaard met kunst en vliegwerk. Henk Bakker had in de absolute slotfase nog de 2-2 op de schoen, maar hij schoot het leder over de goal van Bergman. Daardoor bleef het bij 1-2 en boekte Ter Apel een knappe zege.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer met enig fortuin langs Pekelder Boys

Dat de belangen groot waren voor aanvang van deze derby sprak voor zich. Pekelder ...

Titan verliest in blessuretijd van Amicitia

Het nog ongeslagen Titan kon zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Amicitia. Beide promovendi ...

Valthermond wint in eigen huis van VKW

Valthermond boekte een mooie overwinning in het vriendschappelijke duel met VKW.