Nieuw Buinen verliest van koploper VV Emmen

Nieuw Buinen heeft het in eigen huis koploper VV Emmen niet lastig weten te maken. In een matige pot voetbal, die zelfs nog even onderbroken werd door scheidsrechter Kuiper, bleek Emmen de betere van de twee. Dat leidde uiteindelijk tot een 0-2 zege, waardoor de Emmenaren bovenaan blijven staan in 1F.

Het meest opwindende moment in de eerste helft was de 0-1 van Emmen, waarbij de meningen sterk verdeeld waren of deze wel of niet goedgekeurd mocht worden. Het had namelijk veel weg van een buitenspelgoal en er volgde dan ook een golf aan protesten van Nieuw Buinen zijde.

Staken

Scheidsrechter Kuiper keurde de goal toch goed, maar besloot even later de wedstrijd te staken vanwege aanhoudend commentaar van zowel binnen als buiten het veld. Een afkoelingsperiode volgde, waarna de wedstrijd weer werd hervat.

Een wedstrijd die niet al te hoogstaand was en ook in de tweede helft viel er voor de toeschouwers niet veel te genieten. De thuisploeg leek in het verloop van de tweede helft wel aan te gaan zetten om op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar kreeg een kwartier voor tijd de genadeklap. Mike Duinkerken loosde Emmen in veilige haven, waarmee het de koppositie hield. Nieuw Buinen leed de tweede nederlaag op rij en moet voorlopig een pas op de plaats maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer met de hakken over de sloot veilig

Alteveer heeft met een gelijkspel tegen DSC ’65 nog maar net het vege lijf ...

Stadskanaal krijgt te weinig tegen Sleen

Trainer Rick Slor zal zich de start van het seizoen anders voorgesteld hebben met ...