Nipt zege voor Mussel in Kanaalstreekderby tegen SETA

Mussel won de Kanaalstreekderby van SETA en heeft alle vier de wedstrijden nog gewonnen.

De Kanaalstreekderby tussen SETA en Mussel is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mussel. Daarmee kreeg de thuisploeg wellicht net wat te weinig, maar Mussel maalde er niet om want dat won zo voor de vierde keer op rij.

SETA startte beter aan de wedstrijd dan Mussel en de eerste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Oguzhan Altun kreeg na zeven minuten spelen een grote kans, maar wist deze niet te benutten. In de 15e minuut van de wedstrijd was het wel raak en zette Davut Yuksel SETA op 1-0.

Boost

Niet veel later was het ook alweer 1-1. Len Groenewold kon uit een vrije trap ongehinderd de gelijkmaker binnen schieten. Het gaf de bezoekers een boost en de thuisploeg zakte wat weg. Na een klein half uur spelen nam Mussel een 1-2 voorsprong. Lars Hemmes wist Paul Hidding te bereiken, die de bal achter doelman Patrick van der Werf werkte. Voor rust had Mussel de score nog verder uit kunnen breiden, maar van der Werf redde bekwaam.

Aandringend SETA

Na rust bleef SETA aandringen en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Daar kreeg het ook zeker de kansen voor met onder andere Basim Mahmood en Joeri Westerhof, maar scoren deed de thuisploeg niet. Ook Mussel kreeg nog kansen om de wedstrijd definitief te beslissen, maar liet dit ook na. Daardoor werd er niet meer gescoord in de tweede helft en was het Mussel dat opnieuw drie punten mee naar huis kon nemen en SETA met lege handen achter liet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen maatje te klein voor Roswinkel

Gasselternijveen heeft geen punten behaald in het duel met nummer drie, SC Roswinkel. De ...

Gieterveen lijkt klaar voor kraker tegen HOC

Gieterveen blijft ook na de wedstrijd tegen de plaatselijken van Zandpol koploper van 5F. Met ...

Gieterveen deelt gevoelige tik uit

Gieterveen won zondag knap haar eerste competitieduel. Na een lange reis richting de Duitse grens werd ...