Titan verslaat ook Schoonebeek met ruime cijfers

Titan heeft nog altijd de volle buit na vier wedstrijden en won ook nu weer met ruime cijfers van Schoonebeek.

Titan blijft zijn wedstrijden maar met ruime cijfers winnen. Dit keer moest het nog puntloze Schoonebeek eraan geloven. Het kwaliteitsverschil was ook in deze wedstrijd te groot, waardoor Titan uiteindelijk met 5-1 won. Grote man aan de kant van Titan was Jos Smit, die drie van de vijf treffers voor zijn rekening nam.

De wedstrijd startte een half uur later door het wegvallen van Schoonebeek-doelman Martin Berens, die niet kon startten. Chiel Jan Lohuis werd opgeroepen, maar daar moest even opgewacht worden waardoor het eerste fluitsignaal wat later klonk.

Sterk Titan

Titan begon sterk aan de wedstrijd en drong de gasten terug waardoor er al snel diverse mogelijkheden ontstonden. In de tiende minuut was het dan ook al raak via Smit: 1-0. Schoonebeek hanteerde veelal de lange bal en loerde op de fouten van Titan. Het leverde na 27 minuten spelen de 1-1 op via Niek Huser. Voor rust stelde de thuisploeg al weer orde op zaken en wederom was het Smit die scoorde: 2-1.

Hattrick Smit

Ook na rust was het Titan dat domineerde en Schoonebeek dat op counters loerde. Smit, die een fijne middag kende, was tien minuten na rust weer eens de verdediging van de bezoekers te snel af en opnieuw werd er raak geschoten: 3-1.

Titan liet de teugels daarna wat vieren, waardoor ook de bezoekers wat kansen kregen via Katuin en Berens. In de 80e minuut werd de wedstrijd definitief beslist met de 4-1 van Kevin Faber, die scoorde na een fraaie aanval. Het slotakkoord was voor Harm Jan Moesker, die met een tegendraadse kopbal ook nog zijn goaltje mocht meepikken.