De Treffer’16 wint eenvoudig van Veelerveen

De Treffer’16 behaalde een ruime zege op Veelerveen.

Op een zonovergoten sportpark ‘De Treffer’ wist de Treffer’16 zijn tweede overwinning van het seizoen te boeken. Hoewel de overwinning pas in het tweede bedrijf gestalte kreeg, had de ploeg weinig te duchten van het bezoekende Veelerveen.

In de beginfase was de ploeg uit 2e Exloërmond de bovenliggende partij, alleen wist men dit niet uit te drukken in de score. Het uitblijven van een goal kwam het spel niet ten goede. De thuisploeg liet zich daardoor steeds meer meeslepen met het spel van de gasten. Toch kwam de gewenste voorsprong er nog wel voor het rustsignaal. Na 35 minuten spelen opende aanvaller Marco Windt de score: 1-0.

Hattrick Mazeau

Na de rust ging het een stuk beter lopen aan de kant van de Treffer. De eerste de beste aanval werd direct gepromoveerd tot een goal, die op naam kwam van Benjamin Mazeau. Na een uur spelen werd de wedstrijd in het slot gegooid door de Treffer via Pascal Manning, die er 3-0 van maakte.

Mazeau zorgde er nog voor dat de score nog verder opliep deze middag. De spits was zowel verantwoordelijk voor de 4-0 als de 5-0 en bezorgde De Treffer daarmee een riante zege op Veelerveen.