Pekelder Boys wint thuis van Valther Boys

Pekelder Boys scoorde in de tweede helft binnen tien minuten drie keer en legde daarmee de basis voor de overwinning.

Pekelder Boys heeft het thuisduel tegen Valther Boys met 3-1 gewonnen. Die zege was te danken aan een sterke tien minuten na rust waarin het drie keer scoorde. Die klap kwamen de bezoekers niet meer te boven, die nog wel scoorden waardoor de eindstand op 3-1 werd bepaald.

In de eerste helft waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd en ontstonden er mogelijkheden voor beide goals. Tot scoren kwamen beide teams niet en dus werd er met de brilstand gerust.

Tien minuten

Na rust ging het plotseling snel voor de thuisploeg, die binnen een tijdsbestek van tien minuten drie keer wisten te scoren. Harold Hut nam twee van de drie treffers voor zijn rekening en de ander kwam op naam van Willem Lammerts. Zo was de wedstrijd plotseling snel beslist en kwam Valther Boys daarna niet verder meer dan een eretreffer: 3-1.