SPW en PJC kwamen in een gezapige pot voetbal niet tot scoren.

In een gezapige pot voetbal hebben SPW en PJC gelijkgespeeld. Beide elftallen legden een matige wedstrijd op de mat waarin weinig kansen werden gecreëerd. Beide teams kwamen dan ook niet tot scoren, waardoor de beginstand ook als eindstand na 90 minuten op het scorebord stond.

SPW hanteerde in het begin van de wedstrijd een te laag tempo, waardoor PJC nauwelijks in verlegenheid werd gebracht. De ervaren spelers van de thuisploeg, Nieboer en Valeton, konden dan ook veelvuldig het spel maken. Maar ook PJC stichtte nauwelijks gevaar in die eerste helft. Uit het niets kreeg Rodan Farrell nog wel een kans voor de gasten, maar het net werd niet gevonden. Het was direct het gevaarlijkste wapenfeit van de eerste helft.

Laag tempo

In de tweede helft ging het verder zoals in de eerste helft, waarbij het tempo laag bleef en het spel wat heen en weer werd verplaatst. Wederom viel er voor de toeschouwers niet veel te beleven. Kansen waren spaarzaam, waarbij PJC via Bert Meijer nog gevaar kon stichtten uit een vrije trap. Namens SPW was het Farrell die nog een paar speldenprikjes uitdeelde, maar gescoord werd er deze middag niet meer.