Dairon Snel: “Een resultaat met SPW tegen titelkandidaat HOC is meer dan welkom.”

Dairon Snel hoopt aanstaande zondag een punt te kunnen pakken tegen titelkandidaat HOC.

Na jaren in de vijfde klasse te zijn uitgekomen, wist SPW twee jaar geleden te promoveren naar de vierde klasse. Met een achtste plaats als promovendus wisten de blauwhemden zich te handhaven in de vierde klasse. Evenals de nieuwe trainer Rik Udema is ook Dairon Snel dit seizoen voor het eerst te bewonderen in Stadskanaal–Noord.

De 20-jarige Snel was in de jeugd actief voor vv Musselkanaal en BATO. In de senioren speelde hij bij vv Muntendam en HSC. Nu is de sluitpost dus begonnen aan een nieuw hoofdstuk bij SPW. De blauwhemden vergaarden tot op heden vijf punten en daar had Snel graag een paar extra gezien. “Ik had een iets betere start van de competitie verwacht aangezien ik vind dat we een goede selectie hebben.”

Mooi seizoen

Tegelijkertijd ziet de goalie voldoende ingrediënten om er een mooi seizoen van te maken. “Het spel ziet er prima verzorgd uit en we hebben een leuke groep om mee door te bouwen.” Volgens Snel is het af en toe nog te wisselvallig. “Ik vind dat we constanter moeten worden om zodoende meer punten te halen gedurende de competitie.”

Ambities

De vierde klasse D, waarin SPW uitkomt, wordt door de kenners gezien als een zeer sterke competitie. Het weerhoudt de doelman er niet van om ambitieus te zijn. “In eerste instantie moeten we minimaal voor lijfsbehoud gaan, zodat we ook volgend seizoen in de vierde klasse uitkomen. Wellicht kunnen we zelfs meedoen voor een periodetitel.”

Titelkandidaten

Hoewel het seizoen nog maar net is gestart heeft Snel wel een idee over de titelkandidaten. “De titelkandidaten lijken mij Wedde, HOC en Sellingen.” Eén van deze ploegen, HOC, is de tegenstander voor aanstaande zondag. De huidige nummer drie komt op bezoek op sportpark Noord. HOC verloor vorige week van Wedde en zal dus zinspelen op een goed resultaat. Snel is zich hiervan bewust. “Ik verwacht een zeer lastige wedstrijd en een punt zou voor ons meer dan welkom zijn.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Heldenrol voor Chris Doppler bij rentree

Of de zeer geslaagde rentree van Chris Doppler in het eerste elftal van SJS ...

Harm Visser onttrekt zich aan de malaise in Onstwedde

Na een geweldig seizoen, dat werd afgesloten met een kampioenschap, begon Onstwedder Boys uiterst ...