Overtuigend FC Ter Apel ’96 zet Weerdinge opzij.

FC Ter Apel ’96 blijft goed presteren, Weerdinge werd met een forse nederlaag huiswaarts gestuurd.

FC Ter Apel ’96 heeft in eigen huis Weerdinge op een forse nederlaag getrakteerd. De Ter Apelers legden een puike partij op de mat en blijven door de 6-2 overwinning in het spoor van koploper Dalen.

Op de kunstgrasmat in Ter Apel kende de thuisploeg een droomstart. In de vijfde minuut had Sander Egbers al voor de openingstreffer gezorgd. Daarna was het wel even weer wachten op een treffer, maar rond het half uur was het opnieuw raak. Emiel Seigers was de doelpuntenmaker van de 2-0.

Strafschop

Weerdinge kon even later wat terug doen in de persoon van Jaimy Wessels, die vanaf elf meter raak schoot. Het bleek niet de ruststand te zijn, want na een hele fraaie aanval bezorgde Arjan Heeres de bal bij Jeroen Schoonbeek die de ruststand op 3-1 bepaalde.

Spanning van korte duur

Het was Weerdinge dat beter uit de kleedkamer kwam en de spanning na een kwartier spelen in de tweede helft leek terug te brengen. Aaron Brinks strafte slap uitverdedigen aan de kant van Ter Apel genadeloos af. De spanning bleek echter maar van korte duur, want al snel had de thuisploeg weer een marge van twee te pakken. Opnieuw was het de behendige Seigers die zijn ploeg op een ruimere voorsprong zette.

Grote uitslag

Het gaf Ter Apel de nodige vleugels en dat resulteerde nog eens in twee treffers in het restant van de tweede helft. Arjan Heeres en Dennis Fecken scoorden na een aantal fraaie combinaties en aanvallen. Daardoor kwam er nog een grote uitslag van 6-2 op het scorebord te staan. Ook na 5 duels heeft Ter Apel nog altijd de ongeslagen status en blijf het bovenin meedoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer verliest kansloos van Protos

Het zal in de laatste drie wedstrijden nog penibel worden voor Alteveer, na de ...

Ongelukkig Ter Apel ’96 verliest geflatteerd in Sleen

Na twee winstpartijen op rij tegen Gieten (3-1) en Zuidwolde (3-1) had FC Ter ...

NWVV kansloos tegen SC Elim

Voor NWVV blijft het een bijzonder lastig seizoen. Na twee wedstrijden waarin nipt werd ...