Gieten won thuis van Muntendam, mede dankzij twee treffers van Kassim Bizimana.

Gieten won thuis met 3-1 van Muntendam, waarbij oud-prof Kassim Bizimana wederom een belangrijk aandeel opeiste in de zege. Mede dankzij twee treffers van de spits bleven de drie punten op sportpark ‘De Goorns’.

Gieten lijkt dit seizoen een serieuze titelkandidaat te zijn voor de zondag 3e klasse B, mede dankzij de doeltreffendheid van Bizimana, die ook tegen Muntendam al snel het net wist te vinden. De aanvaller zag Elvis Hedzic al na acht minuten scoren, waarna Bizimana dit drie minuten later nog eens dunnetjes over deed. Een bliksemstart, die de gasten uit Muntendam niet meer te boven kwamen.

In de tweede helft vond Muntendam nog wel de aansluitingstreffer via Peter Piening, maar wie anders dan Bizimana maakte voor Gieten aan alle onzekerheid een einde. De spits scoorde tien minuten voor tijd de beslissende 3-1, waardoor Gieten aansluiting houdt met koploper Veendam 1894.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Opnieuw schade voor Alteveer

In de thuiswedstrijd tegen Bellingwolde is het Alteveer niet gelukt de drie punten in ...

Onstwedder Boys nipt langs Middelstum

Onstwedder Boys heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Na een ...