Gieten won thuis van Muntendam, mede dankzij twee treffers van Kassim Bizimana.

Gieten won thuis met 3-1 van Muntendam, waarbij oud-prof Kassim Bizimana wederom een belangrijk aandeel opeiste in de zege. Mede dankzij twee treffers van de spits bleven de drie punten op sportpark ‘De Goorns’.

Gieten lijkt dit seizoen een serieuze titelkandidaat te zijn voor de zondag 3e klasse B, mede dankzij de doeltreffendheid van Bizimana, die ook tegen Muntendam al snel het net wist te vinden. De aanvaller zag Elvis Hedzic al na acht minuten scoren, waarna Bizimana dit drie minuten later nog eens dunnetjes over deed. Een bliksemstart, die de gasten uit Muntendam niet meer te boven kwamen.

In de tweede helft vond Muntendam nog wel de aansluitingstreffer via Peter Piening, maar wie anders dan Bizimana maakte voor Gieten aan alle onzekerheid een einde. De spits scoorde tien minuten voor tijd de beslissende 3-1, waardoor Gieten aansluiting houdt met koploper Veendam 1894.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

NWVV redt het niet tegen SC Angelslo

Zaterdagmiddag moest NWVV het opnemen tegen SC Angelslo. De Nieuw-Weerdingers, die vorige week een ...

Gieten sluit succesvol seizoen af met record

Op een zonnig sportpark ‘De Goorns’ heeft Gieten de laatste wedstrijd van het seizoen ...

Onstwedder Boys onderuit tegen GEO

Afgelopen zaterdag moest Onstwedder Boys op bezoek bij GEO in Garmerwolde. Eerder dit seizoen ...