Opnieuw ruime zege voor De Treffer ’16

De Treffer’16 won ook met duidelijke cijfers van Roswinkel.

De Treffer ’16 heeft opnieuw een ruime overwinning geboekt. Nadat het vorige week Veelerveen al met 5-0 over de knie had gelegd won het afgelopen zondag met 0-4 bij Roswinkel. Door de goede resultaten is de Treffer opgeschoven naar plaats vier op de ranglijst.

In de eerste helft wilde het aan beide kanten nog niet echt vlotten en gingen Roswinkel en De Treffer rusten met een 0-0 tussenstand. In de tweede helft brak Benjamin Mazeau de ban na een uur spelen: 0-1. En na die 0-1 ging het plotseling heel rap, want een minuut later was het opnieuw Mazeau die scoorde: 0-2.

Beslist

Binnen vijf minuten was het duel beslist, want in de 64e minuut was het Pascal Manning die de 0-3 liet aantekenen. Wedstrijd gespeeld en de thuisploeg was niet in staat om nog iets terug te doen. In de slotminuut maakte Marco Windt er voor de statistieken nog 0-4 van, waardoor de Treffer opnieuw een ruime zege boekte.