Voorbeschouwing speelronde 5 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 5 zaterdagclubs.

Zaterdag staat de vijfde speelronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 5.

SJS – CSVC

SJS won de Kanaalstreekderby van Borger en zal deze lijn willen doortrekken naar de wedstrijd tegen koploper CSVC. De ploeg uit Coevorden lijkt dit seizoen een van de kampioenskandidaten in 4E. Een ambitie die ook de Knoalsters hebben, maar dat komt er voorlopig nog niet helemaal uit. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst is vier punten dus is dit voor SJS een cruciaal treffen. Wil het echt laten zien dat het mee wil doen om de titel, dan zal het moeten winnen van CSVC. Anders kunnen de titelaspiraties voorlopig in de koelkast.

MSC – Borger

Een degradatiekraker, zo mag deze wedstrijd na vier speelrondes wel omschreven worden. De ploeg uit Meppel haalde slechts 1 schamel puntje uit vier wedstrijden, maar Borger deed het nog minder met nul punten uit vier wedstrijden. Winst is voor beide teams dan ook noodzakelijk om enige aansluiting met de middenmoot te kunnen vinden. Met slechts 1 treffer uit 4 duels is het probleem van de groenhemden duidelijk zichtbaar. Als de manschappen van trainer Arne Joling hier aanstaande zaterdag in Meppel verbetering in kunnen tonen dan ligt er wellicht een overwinning in het verschiet.

VVAK – Mussel

Mussel draait voorlopig als een trein en heeft uit vier duels 12 punten weten te halen. Evenveel als VCG, dat de koppositie deelt met de roodblauwen. Komend weekeinde komt VCG echter niet in actie en dus ligt er een unieke mogelijkheid voor Mussel om alleen aan kop te komen. Dan zal het wel moeten winnen op bezoek bij VVAK. Geen gemakkelijke opgave ondanks dat de Kerkenvelders nog maar vier punten hebben verzameld uit drie duels. Mussel kan een stug VVAK verwachten dat de punten niet zo maar cadeau zal willen geven. Weet Mussel te winnen, dan mag het zich in ieder geval voor een week alleen koploper noemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zaterdag 4e klasse D

Overzicht van de stand van de zaterdag 4e klasse D.

Programma zaalvoetbal 14 december

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E na speelronde 11.