NWVV versloeg hekkensluiter Erica ’86.

NWVV heeft thuis met 3-2 gewonnen van nummer laatst Erica ’86. De stand deed vermoeden dat het spannender leek dan dat het was. De thuisploeg stond namelijk met 3-0 voor, maar zag de gasten in de slotfase nog terugkomen tot 3-2. Daar bleef het echter bij en dus bleven de drie punten in Nieuw-Weerdinge.

Na een kwartier spelen opende Roy Super de score namens de thuisploeg en verdubbelde dezelfde Super de score voor rust nog: 2-0. Een kwartier voor tijd leek Mark Kok het treffen te beslissen met de 3-0, maar Erica kwam tien minuten voor tijd op 3-1 via Andy Hof. In de laatste minuten zorgden de bezoekers nog voor de 3-2, maar verder dan dat kwam Erica niet en dus kon NWVV de drie punten bij schrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SETA verslaat NKVV

SETA boekte weer eens een overwinning, het tiental van NKVV werd verslagen.

SJS in tweede helft langs VCG

SJS kwam in de tweede helft op gang en won uiteindelijk van VCG.

NWVV speelt gelijk bij NKVV

NWVV speelde gelijk bij NKVV en leed daarmee duur puntverlies.