NWVV versloeg hekkensluiter Erica ’86.

NWVV heeft thuis met 3-2 gewonnen van nummer laatst Erica ’86. De stand deed vermoeden dat het spannender leek dan dat het was. De thuisploeg stond namelijk met 3-0 voor, maar zag de gasten in de slotfase nog terugkomen tot 3-2. Daar bleef het echter bij en dus bleven de drie punten in Nieuw-Weerdinge.

Na een kwartier spelen opende Roy Super de score namens de thuisploeg en verdubbelde dezelfde Super de score voor rust nog: 2-0. Een kwartier voor tijd leek Mark Kok het treffen te beslissen met de 3-0, maar Erica kwam tien minuten voor tijd op 3-1 via Andy Hof. In de laatste minuten zorgden de bezoekers nog voor de 3-2, maar verder dan dat kwam Erica niet en dus kon NWVV de drie punten bij schrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieten geeft voorsprong uit handen tegen SVZ

Gieten kon een 0-2 voorsprong niet vasthouden en verloor uiteindelijk van SVZ.

Rodan Farrell schiet SPW langs EEC

SPW komt een 0-2 achterstand te boven en wint alsnog van EEC.

Mussel verrast Veenhuizen

Afgelopen weekend bewees S.V. Mussel haar streekgenoten Onstwedder Boys en Borger een geweldige dienst ...