SJS haakt af na nederlaag tegen CSVC

SJS was niet opgewassen tegen koploper CSVC en haakt voorlopig af.

SJS kan de titelaspiraties voorlopig in de ijskast plaatsen. In eigen huis verloor het met 0-3 van koploper CSVC, waardoor de aansluiting met de top van 4E voorlopig uit het zicht is verdwenen.

Iets na 14.30uur floot scheidsrechter Wieringa voor het begin van de wedstrijd. SJS en CSVC bleken aardig aan elkaar gewaagd in het begin van de wedstrijd, grote kansen waren er voor beide ploegen niet te noteren.

Speldenprikjes

SJS voetbalde behoorlijk en gaf weinig tot niets weg, maar hetzelfde gold in feite voor CSVC. Het waren vooral speldenprikjes wat er werd uitgedeeld bij beide teams. Dit bleef de hele eerste helft zo. Grote kansen kwamen er gewoon niet, soms kwam SJS er heel gevaarlijk uit, maar dit gold ook voor de oranjehemden uit Coevorden. Na 40 minuten kreeg CSVC een corner en hierbij stond SJS heel eventjes niet helemaal goed en werd de bal knap binnengetikt door Justin Regtop. Dit was natuurlijk een enorme domper voor de ploeg uit Stadskanaal.

Mokerslag

De tweede helft ging van start zonder wissels en het bleef in het begin een zelfde spelbeeld houden als de 1e helft, echter kreeg SJS in de 52e minuut een mokerslag, opnieuw scoorde CSVC uit een corner, dit keer werd de bal hard binnengekopt door Dylan Huizing. Hierna vloeide het geloof langzaamaan weg bij de blauwhemden, de ploeg kreeg nog wel soms een mogelijkheid om te scoren, maar de eindpass was telkens niet goed genoeg. CSVC was wel gewoon de betere ploeg en kreeg ook kansen op de 0-3.

Schrik

Na 65 minuten sloeg de schrik flink toe aan de Julianastraat: grensrechter Erwin Panneman stapte langs het veld in een kuiltje en ging dus hard door zijn enkel. Na een behandeling van meer dan 5 minuten, ging hij met een brancard van het veld af. De wedstrijd werd weer hervat en zo’n 5 minuten voor tijd scoorde CVSC uiteindelijk nog wel een keer via Niels Santing, waarmee de eindstand op 0-3 werd bepaald.