Titan moeizaam langs Bargeres

Titan won ternauwernood van Bargeres

Titan heeft ternauwernood kunnen voorkomen dat er voor de tweede week op rij punten werden verspeeld. Titan kwam op voorsprong tegen Bargeres, maar de gasten kwamen in de tweede helft langszij. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Titan toch de volle buit behalen: 2-1.

Bargeres liet direct zien alles in de strijd te willen gooien om een goed resultaat te behalen. Titan kwam hierdoor moeilijk tot kansen. Toch kwam Titan in de 20ste minuut op voorsprong. Een overtreding op Jos Smit leverde de rood-witten een vrij trap op twintig meter op. Rick Hendriks schoot de bal, via de keeper, hard binnen: 1-0.

Verdubbelen

Titan probeer in de 2e helft de score zo snel mogelijk te verdubbelen. Hierdoor ontstonden er ook ruimtes voor Bargeres. Hier wist Bargeres dan ook van te profiteren. Door een snelle uitval kwam de bal terecht bij Leon de Labije en hij omspeelde Remon Poede en bracht de stand op 1-1.

Hulp

Hierna kregen beide ploegen kansen op de voorsprong, maar Remco Moorman vond doelman Ingmar de Labije op zijn weg en namens Bargeres kopte Marciano Hummel van vijf meter vrijstaand over. Titan werd uiteindelijk geholpen door de gasten. Een lange bal van Thijs Over werd niet goed verwerkt door de defensie van Bargeres, waardoor Rick Hendriks zijn 2e van de middag in een leeg doel kon schieten: 2-1.