Buinen wint thuis van Veelerveen

Buinen voegde weer eens drie punten aan het totaal toe na een zege op Veelerveen.

Ook Buinen heeft van hekkensluiter Veelerveen weten te winnen. Op sportpark de Woerd leidde het bij rust comfortabel met 2-0 en leek het soeverein op weg naar de drie punten. In de slotfase kwam Veelerveen nog even terug tot 2-1, maar besliste Buinen direct daarna het duel definitief. De gasten maakten in de slotminuut nog wel de 3-2, maar die goal was slechts nog voor de statistieken.

Na drie nederlagen op rij was Buinen ook wel weer eens toe aan een overwinning. Nummer laatst Veelerveen leek dan ook de ideale mogelijkheid om weer eens drie punten aan het totaal toe te voegen. Het nog puntloze Veelerveen zag dat de thuisploeg na twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong kwam via Arno Huizing. Voor rust was het Durk Vos, die de score verdubbelde naar 2-0.

Lang wachten

Na de pauze was het voor de toeschouwers lang wachten op doelpunten, maar in de laatste tien minuten ontstond toch nog een enigszins hectische slotfase. De bezoekers kwamen een kleine tien minuten voor tijd op 2-1, maar Buinen rechtte snel weer de rug en stond drie minuten later alweer op een 3-1 voorsprong via Thorsten Leeuw. Daarmee werden de drie punten veilig gesteld al scoorde Veelerveen in de slotminuut nog wel de 3-2.