HOC koploper na zege op Bareveld

HOC deed goede zaken met de 3-0 overwinning op Bareveld.

HOC heeft zondag uitstekende zaken gedaan. Zelf won het op eigen veld met 3-0 van Bareveld en zag het concurrenten Wedde en Sellingen verliezen. Daar profiteerde de Hunso Oring Combinatie optimaal van, waardoor het nu de nieuwe koploper is in 4D.

Op voorhand al een pittige opgave voor middenmoter Bareveld om een goed resultaat te halen bij HOC. De nieuwe lijstaanvoerder had in eigen huis immers al een aantal spraakmakende resultaten neergezeten. En ook deze middag was er nauwelijks een vuiltje aan de lucht voor HOC.

Topscorer Siekman

De thuisploeg kwam na ruim een half uur spelen op voorsprong via topscorer Jelle Siekman. Al vlot in de tweede helft werd de ontmoeting beslist door een doelpunt van Mark van Bergen. In de laatste minuut van de wedstrijd trof HOC nogmaals doel en het was opnieuw Siekman die scoorde en daarmee zorgde voor de 3-0 eindstand.