JVV verliest van Weiteveense Boys

JVV bood een helft goed partij, maar in de tweede helft was het niet meer opgewassen tegen Weiteveense Boys.

JVV heeft het uitduel met Weiteveense Boys met 5-1 verloren. In de eerste helft kon het de mede koploper van 5E nog aardig bij benen en stond er een 1-1 ruststand op het scorebord. In de tweede helft bleek Weiteveen toch een maatje te groot en ging JVV uiteindelijk met 5-1 de bietenbrug op.

JVV keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Stefan Bernsen. De bezoekers brachten na een kwartier spelen de stand op gelijke hoogte en via Dennis de Roo kwam het op 1-1.

Verschil maken

Dat was tevens de ruststand, waarna Weiteveen in de tweede helft het verschil toch maakte. Dat gebeurde in een tijdsbestek van tien minuten waarin het drie keer scoorde. Eerst was het Roudy Steffens die scoorde, waarna enkele minuten later Dennis Rocks er 3-1 van maakte. Ruben de Koning besliste weer een aantal minuten later de wedstrijd: 4-1. Roy Imming bepaalde uiteindelijk de eindstand op 5-1 in het voordeel van Weiteveense Boys.