Pekelder Boys wint nipt van Roswinkel

Pekelder Boys won in eigen huis van Roswinkel.

Pekelder Boys heeft tegen Roswinkel de drie punten in eigen huis gehouden. Daarvoor moesten de Pekelders nog wel aan de bak, die uiteindelijk het puntloze Roswinkel met 3-2 versloegen.

Namens de Boys opende Jan Hoiting de score en dit was al in het eerste kwartier van de wedstrijd. Lang bleef de voorsprong niet staan, de gasten kwamen na twintig minuten spelen weer op gelijke hoogte. Marijn Wortelboer zorgde ervoor dat de Pekelders met een 2-1 voorsprong gingen rusten.

Die 2-1 bleef heel lang staan in de tweede helft, waarbij het in de slotminuten nog even heel erg hectisch werd. Doordat Roswinkel nog scoorde bleek Willem Lammerts uiteindelijk de matchwinner, die de derde treffer voor zijn rekening nam namens de Boys.