Voorbeschouwing speelronde 6 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op speelronde 6 van de zaterdagclubs.

Zaterdag staat de zesde speelronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor speelronde 6.

Onstwedder Boys – SJS

Zaterdag staat de Kanaalstreekderby tussen Onstwedder Boys en SJS op het programma. Twee teams die nadrukkelijk de ambitie hebben uitgesproken om mee te doen om de titel in 4E. Voorlopig stellen zowel Onstwedder Boys als SJS enigszins teleur. De Boys hebben acht punten uit 5 duels, maar daarbij wel gezegd dat er slechts een duel werd verloren. SJS doet het nog wat minder met zes uit 5 en verloor al drie keer. Om niet in de problemen te komen zullen de Knoalsters een resultaat moeten halen bij Onstwedde, anders lijkt het zich op handhaving te moeten gaan richten in plaats van op de bovenste plaatsen. De Boys zullen de ploegen boven hen niet teveel uit het oog willen verliezen en dus is een overwinning gewenst. Een Kanaalstreekderby met belangen die zaterdag om 14:30 uur wordt afgetrapt op sportpark De Boskamp in Onstwedde.

SETA – NWVV

Eveneens een derby in 5F tussen twee subtoppers. NWVV neemt momenteel de vierde plaats op de ranglijst in, SETA staat een plekje lager met een punt achterstand. SETA won afgelopen weekeinde weer eens na drie nederlagen op rij. Het zal de zege een goed vervolg willen geven tegen NWVV, dat graag wil aansluiten bij de bovenste ploegen. Om Mussel en VCG nog te kunnen bijbenen mogen er dan ook niet te veel punten meer verspild worden door NWVV.

Mussel – FC Assen

Het zaterdagteam van FC Assen gooit nog niet al te hogen dus lijkt het zaterdag niet de vraag of Mussel gaat winnen, maar met hoeveel Mussel gaat winnen. De koploper van 5E lijkt momenteel ongenaakbaar en zal ook tegen Assen weer drie punten aan het totaal willen toevoegen. Dit alles met het oog op de gewenste promotie. Onderschatting lijkt dan ook de enige valkuil van Mussel te kunnen zijn tegen Assen. Pakt Mussel de zesde zege op rij of komt zaterdag de spreekwoordelijke bananenschil om de hoek kijken? Zaterdag om 16:30 uur zal er meer duidelijk zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E.

Stand zondag 4e klasse D

Overzicht van de stand van de zondag 4e klasse D.

Programma oefenwedstrijden dinsdag 15 september

Overzicht van de oefenwedstrijden die dinsdag op het programma staan.