Nick Katoen: “Titan schrijft zondag de drie punten bij ten koste van HODO.”

Nick Katoen wil HODO zondag op zeven punten zetten.

Titan kende een vliegende start van het seizoen en won de eerste vier duels met ruime cijfers. De afgelopen twee wedstrijden tegen KSC en Bargeres ging het wat moeizamer, maar Nick Katoen denkt niet dat tegenstanders de gevaren van Titan inmiddels kennen.

“Ik denk niet dat de tegenstanders onze gevaren kennen. KSC was een stugge ploeg dat ver inzakte, en tegen Bargeres kenden we niet de ideale voorbereiding. Daarnaast vond ik Bargeres geen verkeerde ploeg.”

Makkelijk scorend

Titan lijkt een elftal te zijn dat elke wedstrijd de doelpunten makkelijk maakt en Katoen is het daar wel mee eens. “Dat is zeker een kracht van ons. We hebben in onze voorhoede jongens lopen die altijd een doelpunt kunnen maken. De eerste drie wedstrijden scoort Harm-Jan Moesker zeven keer, tegen Schoonebeek maakt Jos Smit er drie en afgelopen zondag is het Rick Hendriks die beide doelpunten voor zijn rekening neemt. Dat is een stuk lastiger te verdedigen dan wanneer je één echte schutter hebt in je ploeg.”

Titelkandidaat

Gezien de tot nu toe behaalde resultaten mag Titan gerust tot de favorieten voor de titel worden gerekend, maar ook HODO en Pesse lijken hier voor in aanmerking te komen. Voor Katoen is Pesse nu de te kloppen ploeg. “Dat HODO mee ging doen had ik wel verwacht. Het is een degradant en daarnaast hebben ze ook nog enkele versterkingen erbij gekregen. Pesse is een compleet onbekende tegenstander, maar wint tot nu toe alles, ook van HODO. Ik denk dat Pesse, door ons puntverlies tegen KSC, nu de te kloppen ploeg is. Uiteindelijk denk ik dat wij het uit gaan maken met deze twee ploegen.”

HODO op achterstand zetten

Zondag staat de ontmoeting met HODO op het programma en dus kan een directe concurrent op achterstand gezet worden. Katoen verwacht geen gemakkelijke wedstrijd. “HODO heeft afgelopen weekend verloren van Sweel en zal iets recht willen zetten. Ik verwacht dus een gebrand HODO. Dat zullen wij ook zijn. Wij willen niet verder achterop raken ten opzichte van Pesse en we kunnen HODO op zeven punten zetten.

Om HODO te verslaan moet er wel uit een ander vaatje getapt worden dan de afgelopen weken. “We zullen een hoger niveau moeten halen dan de afgelopen weken. Ik schat HODO hoog in, maar als wij naar onze mogelijkheden gaan voetballen dan schrijven wij zondag drie punten bij.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like