Gasselternijveen geeft SPW pak slaag

SPW kreeg een flink pak slaag van Gasselternijveen.

Gasselternijveen heeft in de streekderby tegen SPW hard uitgehaald. In Stadskanaal-Noord lieten de bezoekers uit Nieveen weinig heel van de thuisclub, die maar liefst op een 1-6 nederlaag werd getrakteerd. Daardoor nemen de zorgen voor SPW langzaam aan toe en heeft Gasselternijveen zich een veilige plek in de middenmoot verworven.

Het betekende alweer de zesde partij zonder winst voor de thuisploeg, die de gasten al na 25 minuten spelen op 0-2 zagen komen. Brandon Meems had voor de 0-1 gezorgd, drie minuten later schoot ook Nieveens topschutter Wessel Koomans raak. SPW wist voor de rust terug te komen via Maurice Gersonius, maar zag Nieveen ook nog scoren. Rick Bokhorst tekende voor de 1-3 ruststand.

Na rust werd het leed voor SPW groter toen Andi Polloshka er al snel 1-4 van maakte. Het betekende de nekslag voor de thuisploeg, die ook nog moest toezien hoe Bokhorst met twee treffers de eindstand uiteindelijk op 1-6 bepaalde.