Voorbeschouwing op de zaterdagwedstrijden

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Borger – Nieuw-Balinge

De hoogste tijd voor Borger om eens punten te gaan pakken. De club uit de Hunebedhoofdstad staat stijf onderaan in de 4e klasse E met 0 punten uit 5 wedstrijden. Een zege is meer dan welkom voor de groenhemden, die met Nieuw-Balinge een concurrent voor de onderste plaats treffen. Ook Nieuw-Balinge heeft het als promovendus niet makkelijk en behaalde in 6 wedstrijden ook slechts 5 punten. Voor Borger is het zaak om niet verder achterop te raken en dus moeten er eigenlijk zaterdag drie punten gehaald worden op het eigen sportpark ‘De Drift’

Mussel – VCG

Wie stopt Mussel in de 5e klasse F? Dat is de grote vraag, want voorlopig staat er geen maat op. Zes gespeeld, achttien punten, de Mussel lijkt onbedreigd op de titel af te kunnen gaan. Of kan VCG daar nog een stokje voor steken? De nummer twee van de ranglijst verloor vorige week voor het eerst en heeft nu een achterstand van 6 punten op de koploper. Weet Mussel thuis te winnen dan mag het al langzamerhand aan een kampioenschap denken, bij een nederlaag kan de competitie nog weer spannend worden.

Valthermond – De Weide

Een mooi bekeraffiche tussen twee 2e klassers. Valthermond is de nummer vier in de zondag 2e klasse L, De Weide is de nummer 7 in de zaterdag 2e klasse J. De Mondkers lijken de machine langzaam aan maar zeker aan de praat te krijgen en wonnen de laatste twee duels. Kan op sportpark ‘De Meent’ de derde zege op rij geboekt worden is dan ook de vraag. Die mogelijkheid is er zeker, wie weet gaat Valthermond nog een ronde verder in de beker.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse C

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse C na speelronde 8.

Programma zondag 10 februari

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.

Oefenduels 29 januari

Overzicht van de oefenwedstrijden die vanavond gespeeld worden.