Voorbeschouwing op de zondagwedstrijden

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.

Gieten – Annen

Een topper in de zondag 3e klasse B tussen de nummer vier en twee van de ranglijst. Eveneens een derby, die beide ploegen absoluut niet willen verliezen. Voor Annen ligt er de gelegenheid om de koppositie over te nemen van Veendam. Bij een overwinning is het alleen koploper, bij een gelijkspel komt Annen op gelijke hoogte. Gieten heeft een achterstand van vier punten op Annen en zal dit gat willen verkleinen. De Gietenaren zijn dan ook gebaat bij een overwinning en zullen zeker voor het eigen publiek er alles aan gaan doen om de drie punten op sportpark ‘De Goorns’ te houden.

Roswinkel – EEC

Een ontmoeting tussen twee ploegen die onderaan de ranglijst van de zondag 5e klasse E bungelen. Roswinkel pakte afgelopen weekeinde pas het eerste punt van de competitie en staat momenteel 13e. Twee plekken hoger staat EEC, dat zes punten verzamelde uit zes duels. De afgelopen twee wedstrijden gingen verloren en dus is het zaak voor de Eesenaren om weer eens te winnen. Ook om de aansluiting met de middenmoot te vinden. Dat lukt met drie punten, dus EEC zal er alles aan gelegen zijn om de punten mee te nemen uit Roswinkel.

FC Ter Apel ’96 – Hoogezand

Een mooie krachtmeting voor de huidige koploper in de zondag 3e klasse C. Ter Apel krijgt bezoek van tweedeklasser Hoogezand, dat in 2K op een 5e plek staat. Een mooie testcase voor de mannen van trainer Koen Feijen, die nog geen nederlaag hoefden te slikken dit seizoen. Lukt het Ter Apel om de goede reeks voort te zetten en voor een stunt te zorgen? Dat antwoord zal zondag om 16:30 uur wel gegeven zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E.

Oefenduels 27 januari

Overzicht van de oefenwedstrijden die zondag gespeeld worden.

Programma zaterdag 19 februari

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag 19 februari op het programma staan.