Voetbaloverzicht zondagwedstrijden

Een kort overzicht van de zondag gespeelde competitiewedstrijden.

Slechts vier zondagclubs uit de Kanaalstreek kwamen dit weekeinde in actie in competitieverband. Het betroffen inhaalwedstrijden, die in een eerder stadium waren afgelast. Een kort overzicht:

Gieten – Annen

Een echte derby tussen twee teams, die na behoren presteerden in de zondag 3e klasse B. De derby werd een prooi voor een beter voetballend Annen. De gasten combineerden makkelijker dan de thuisploeg, die veelal de lange bal hanteerde. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 1-3 en namen daardoor de koppositie over van Veendam 1894.

De Treffer ’16 – Pekelder Boys

Een ontmoeting tussen twee teams uit de Kanaalstreek, die gewonnen werd door de thuisploeg. Twee treffers vlot achter elkaar in de tweede helft bleken voldoende voor een 2-0 overwinning voor De Treffer. Door de zege klom De Treffer een aantal plaatsen richting de subtop van 5E. Pekelder Boys blijft voorlopig in de middenmoot staan.

Roswinkel – EEC

Een kelderduel in de 5e klasse E, die gewonnen werd door Roswinkel. Het betekende tevens de eerste zege voor de Roswinkelders die nog maar 1 schamel puntje hadden verzameld. De 4-3 nederlaag betekende voor EEC alweer de derde nederlaag op rij. EEC bleef daardoor staan op een teleurstellende 11e plaats op de ranglijst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen lijdt zure nederlaag bij OVC ’21

Gasselternijveen leek lange tijd op weg naar de drie punten, maar in de blessuretijd ...

Terug in de tijd: Gasselternijveen vindt Waterloo

Gasselternijveen degradeerde na de nederlaag tegen Weiteveense Boys naar de vijfde klasse.